- musicserver.cz">

Taylor Swift prosí fanoušky: "Neházejte po mně věci"

16.11.2023 17:38 - Simona Knotková | foto: Aerofilms

I když házení předmětů na pódia je snad stejně staré jako koncerty samy, v poslední době dochází k incidentům, které jsou skutečně nebezpečné až bizarní, od házení popelu mrtvého člověka na Pink přes mobilní telefon na Bebe Rexhu až po sexuální hračky na Lil Nas X. A interpretům už dochází trpělivost.

Naposledy musela lekci slušného chování udělit Taylor Swift. Také nedaleko od ní přistál blíže neurčený dar od fanouška.

"Je třeba si nastavit ohleduplné a zdravé hranice. Opravdu mě děsí, když na pódium házíte věci. Tanečníci o ně pak můžou zakopnout. Líbí se mi, že mi kupujete dárky, je to pěkné, ale mohli byste je, prosím, neházet na pódium? Miluju vás," řekla návštěvníkům koncertu v argentinském Buenos Aires během sekce songů z alba "Evermore".

Zpěvačka před pár dny představila novou verzi desky "1989". Jedná se o čtvrtou znovu nahranou desku, kterou Swift natočila v reakci na spor s bývalým labelem Big Machine Records. Hudebnice si tak chce pojistit, že svou tvorbu bude mít plně ve svém vlastnictví.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY